Valg af gardiner

Nyt på Gardinbloggen

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Læs vores guide til de mest populære typer af solafskærmning. Find ud af, hvilke gardiner du skal have.

Hvilke gardiner skal jeg vælge?


Spørgsmålet lyder simpelt nok: "Hvilke gardiner skal jeg vælge?"


Svaret er dog ikke helt så simpelt. Der er rigtig mange muligheder, og vi har derfor valgt at præsentere dig for de mest populære typer af solafskærmning her i vores lille guide.

LAMELLER

Har du store vinduespartier, vil det se næsten luksuriøst ud med lamelgardiner fra loft til gulv. Rene og lige linjer, og det er nemt at regulere lysindfaldet i rummet ved at vinkle lamellerne.

RULLEGARDINER

Et godt valg, hvis du vil have et enkelt, rent og minimalistisk gardin. Det fylder næsten ingenting, når det er rullet op, og det kan fås både med eller uden mørklægningsfunktion.

PERSIENNER

Persienner er nemme til at regulere lysindfaldet med. De er også nemme at rengøre selv. Og de fås i både træ og metal og et væld af farver.

MARKISER

Markiserne monteres udenfor, og det er ofte en lidt dyrere løsning. Den skærmer dog for solen langs huset, og man får et ekstra overdækket udendørsareal at kunne anvende - selv i regnvejr.

PLISSÉGARDINER

De bliver mere og mere populære med deres mange forskellige innovative betjeningsmuligheder, der kan tilpasses ethvert behov.

ANDET?

Er du stadig i tvivl?

Ring til os på tlf. 86 43 63 22 eller

kom forbi Østergade 16 og sig ”hej”

Tænk over, hvad dine behov for solafskærmning er og kontakt os for et uforpligtende tilbud! Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning og til den helt rette pris.