Persienner efter mål i Randers

Køb persienner efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Køb persienner efter mål i Randers - hent dit tilbud på persienner hos Rye Gardiner i Randers

Mangler du en skræddersyet løsning? Hos Rye Gardiner i Randers har vi dine nye persienner på mål til dig. Vi syer dine persienner efter specialmål, og de passer derfor helt perfekt ind på kontoret, i køkkenet eller hvor de nu skal monteres henne i dit hjem.


Bestil din tid til måltagning på tlf.: 86 43 63 22 – og herefter får du et ganske uforpligtende tilbud på dine nye persienner. På sigt er det en billig og praktisk løsning, da du slipper for besværet med de typiske persienner på standardmål, der ikke helt fungerer optimalt, fordi de ikke passer ind hos dig.


Er du i tvivl om, hvorfor du skal købe persienner lavet efter specialmål, kan du læse videre her på siden.

Billige persienner på mål

Køb nogle ordentlige og kvalitetsrige persienner på specialmål. Det vil spare dig penge på sigt, da du undgår bøvlet og måske endda også fejlkøbet af persienner på standardmål som alligevel aldrig helt passer ordenligt. Vores persienner her hos Rye Gardiner er nemlig slidstærke, håndterbare og flotte, og de vil passe perfekt til dine vinduer i dit hjem.


Persienner giver dig fuld fleksibilitet og kontrol over lysindfaldet i et rum. I mange danske hjem er det derfor en af de mest foretrukne løsninger til solafskærmning. Helt simpelt er persienner de her flade og vandrette lameller, der kan vippes i den retning, du ønsker, så du selv og meget let kan styre afskærmningen af solen. Persienner kan derfor bruges i alle rum lige fra kontoret til stuen, og de er lette at justere, hvis du ønsker en fuld udsigt og dermed ruller dem helt op. Persienner fylder ikke ret meget i vinduet, og oftest har de et helt enkelt design.


Persienner med et enkelt men smagsfuldt design

Persienner fås typisk i et helt klassisk og minimalistisk design. Sorte, hvide, plastik, aluminium eller træpersienner er de helt karakteristiske, men det er dog også muligt at få nogle mere farvede persienner efter behov. Du bestemmer selv. Kig i vores udvalg af persienner i butikken i Randers og tag en snak med os om, hvad dine ønsker er, og hvad vi har erfaringer med.


Er du på jagt efter nye persienner i Randers eller omegn, vil vi helt klart gøre vores bedste for at hjælpe dig godt på vej. God fornøjelse med købet af dine nye persienner fra Rye Gardiner i Randers.Montering af persienner på mål

Opsætning af persienner kan naturligvis være en udfordring for mange. Derfor er det selvfølgelig også noget, vi vil tage os af, så det hele er professionelt lavet og ser skønt ud i dit hjem. Vi er altså med fra start til slut, og vi rydder op efter os.