Mørklægningsgardiner efter mål i Randers

Køb mørklægningsgardiner efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Mørklægningsgardiner efter mål hos Rye Gardiner i Randers


Mørklægningsgardiner kan godt være en jungle at finde rundt i.  Skal det være et plisségardin med mørklægning? Skal det være  et mørklægningsrullegardin eller måske endda  mørklægningslamelgardiner? Det er rigtig svært at vide, hvad den bedste løsning i dit hjem vil være, men her træder vi til og giver dig gode råd og en masse vejledning.


Hos Rye Gardiner i Randers laver vi nemlig dine nye mørklægningsgardiner efter mål. De bliver skræddersyet efter dine behov, så du f.eks. kan få de helt perfekte mørklægningsgardiner til skråvinduer eller andre spøjse steder i hjemmet, hvor en standardløsning fra supermarkedet på ingen måde passer godt.

 


Bestil din tid til måltagning på tlf.: 86 43 63 22 - og herefter får du et ganske uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste dig at få lavet en mørklægning af soveværelset og dermed få bedre vilkår for en god nats søvn.


Og en god nats søvn er nemlig omdrejningspunktet for, hvorfor mange mennesker at købe mørklægningsgardiner. Læs vores  9 gode grunde til at vælge  mørklægningsgardiner i soveværelset.  

Montering af mørklægningsgardiner på mål

Vi klarer naturligvis også selve opsætningen af dine nye mørklægningsgardiner. Vi er med fra start til slut, lige fra måltagning i hjemmet til opsætningen til stedt - og vi rydder selvfølgelig op efter os.


Det har aldrig været lettere at få lavet nye gardiner, der passer perfekt ind i dit hjem.


Vi glæder os til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kigge forbi vores butik på Østergade 16, 8900 Randers. Her har vi et stort udvalg af stofprøver, farver, gardintyper osv. Du er i sikre hænder, og vi vil vejlede dig grundigt igennem din beslutningsproces.

Mørklægningsgardiner i forskellige farver

Mange mennesker tror desværre fejlagtigt, at mørklægningsgardiner SKAL være sorte. Og så passer de pludseligt ikke ind i den stil, du har i hjemmet. Men det er en gammel skrøne, for mørklægningsgardiner kan nemlig laves i et væld af forskellige farver og mønstre.


Det er altså heller intet problem at få lavet dine mørklægningsgardiner i hvid, fordi det netop er selve tætheden i vævningen, som udgør et mørklægningsgardin og ikke en specifik farve.


 

Giv os et kald

Ring på tlf. 86 43 63 22 og tag en uforpligtende snak med os. Kom evt. forbi butikken, og du skal ikke være genert over at sende en hurtig mail afsted. Vi hjælper dig!