Markiser efter mål i Randers

Køb markiser efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Køb markiser efter mål i Randers - hent dit tilbud på markiser hos Rye Gardiner i Randers

Er du træt af den alt for stærke sol på terrassen? En markise er en fremragende løsning på detproblem. Og vi laver endda en fuldstændig skræddersyet løsning til dig, så solafskærmning passer perfekt til din terrasse og dit hus.

Hos Rye Gardiner i Randers laver vi din nye markise på mål til dig. Er du til store markiser, en elektrisk markise, eller er du helt i tvivl om, hvad den rette løsning for dig er, hjælper vi dig med at finde ud af det.


Bestil din tid til måltagning på tlf.: 86 43 63 22 – og herefter får du et ganske uforpligtende tilbud på din nye markise. Er du i tvivl om, hvorfor du skal købe en markise lavet efter specialmål, kan du læse videre her på siden.

En markise på mål til din terrasse

Vi elsker, når solen skinner her i Danmark. Men når solen er stærkest, kan den godt være strid. Især, hvis man sidder og koger i den på terrassen. Både solens stråler og varmen kan gøre det næsten ulideligt at sidde alt for længe i. Derfor er det en smart løsning at kunne slå sin markise ud og nyde terrassen i skygge. Som altid anbefaler vi at køb en ordentlig løsning fra start. Det vil sige, at det på sigt er billigst at investere i en markise til terrassen, der er lavet fuldstændigt unikt og på specialmål til dine behov og din terrasses mål. Vores markiser hos Rye Gardiner er slidstærke og flotte, og de kan holde i rigtig mange år i din have.


Der er mange forskellige markisetyper. En markise er f.eks. et godt alternativ til en parasol, og det er en mere statisk løsning på din terrasse. Det kan være en jungle at finde rundt i. Store markiser, små markiser, markiser med motor eller en lodret model? Mulighederne er mange. Dertil kommer beslutninger vedrørende designet af markisedugen osv.

Vi står klar til at vejlede og rådgive dig, så du fra start af får truffet den rette beslutning. Det vigtigste er glade kunder. Undgå derfor at købe en markise fra byggemarkedet med standardmål, hvorefter du selv skal stå med besværet med at få den op at sidde og passe til din terrasse. Sjældent bliver det helt godt. Vælg at få markisen speciallavet hos os. En skræddersyet løsning passer altid bedre.


Solafskærmning til erhverv - vælg en professionel løsning med markiser

Skal din virksomhed i Randers, Hobro, Rønde, Grenå, Aarhus eller resten af Østjylland have markiser sat op, er det en opgave, vi påtager os. Vi vil helt klart gøre vores bedste for at løse jeres behov. Se gerne vores erhvervside for referencer. Vi har 40 års erfaring med solafskærmning, og vi løser både store og små opgaver for virksomheder.


God fornøjelse med købet af en ny og dejlig solafskærmende markise på mål fra Rye Gardiner i Randers.

Montering af markise på specialmål

At stå med en opsætning af en markise er ikke altid sjovt. Og alt efter, hvilken type markise, du skal have monteret, kan det godt være en vanskelig opgave. Men vi klarer naturligvis også denne opgave for dig. Vi hjælper med rådgivning, måltagning, produktion og montering. Vi er altså med fra start til slut, og vi rydder op efter os. Du behøver ikke at røre en finger. Du skal blot nyde din terrasse og sidde i skyggen, når vi er færdige.