Lamelgardiner på mål i Randers
Lamelgardiner på mål i Randers

Montering af lamelgardiner

Det kan være besværligt for selv den bedste at klare en opsætning af lamelgardiner - især hvis det er lameller til store vinduer.


Derfor kan vi hos Rye Gardiner i Randers naturligvis sørge for en sikker montering af dine lamelgardiner. Køb dine nye lamelgardiner på mål, og vi står for den professionelle vejledning, måltagning og montering af lamelgardinerne.


Kontakt os for en god pris og et uforpligtende tilbud på lamelgardiner.


Køb lamelgardiner på mål hos Rye Gardiner i Randers

Lamelgardiner er et moderne valg af solafskærmning til dit hjem. Vi mener, at det giver et stilrent look, og de er meget nemme at have med at gøre, når du har store vinduer eller deciderede panoramavinduer i hjemmet. Det kræver blot, at man drejer lamellerne en smule for justere lysindfaldet i rummet. Lamelgardinerne kan indstilles meget præcist, så du opnår den helt rette mængde lys efter dit behov.


Lamelgardiner bliver derfor mere udbredt, og det kan vi sagtens forstå. Køb nogle sorte lamelgardiner, hvis du gerne vil skabe en stærk kontrast til husets hvide vægge og et hvidt loft. Brede lamelgardiner egner sig særlig godt til de rigtig store og åbne vinduespartier, mens lange smalle lamelgardiner er medvirkende til, at rummet føles højere fra gulv til loft. Derudover har lameller også en lydabsorbende funktion, hvilket er rart i større rum, hvor akustikken måske ikke er helt god.


Du kan købe lamelgardiner i et hav af farver, størrelser og mønstre. Rent farvemæssigt er hvide lamelgardiner det mest populære valg, mens grå lamelgardiner signalerer et mere maskulint udtryk. Du kan dog vælge nøjagtig den farve, der passer din boligindretning bedst.


Lamelgardiner med mørklægning

Det er også muligt at købe lamelgardiner med mørklægning. Lamelgardiner med mørklægning er den perfekte løsning til soveværelset eller børneværelset, hvor det er rarest at kunne lukke helt af for sollys om dagen og gadelamper samt måneskin om natten. Det giver de optimale forhold til at kunne slappe af og sove tungt. Læs gerne vores blogindlæg med 9 gode grunde til at vælge mørklægningsgardiner i soveværelset.


Afkortning af lamelgardiner

Dine nye lamelgardiner skal gerne passe perfekt til vinduerne for at undgå bøvlet med, at de slæber hen af gulvet. Selvom det naturligvis er muligt at afkorte lamelgardiner i længden såvel som i bredden efter de standardmål, du måske har købt dem efter i supermarkedet, vil vi altid anbefale, at du i stedet vælger løsningen med specialmål. Køb dine nye lamelgardiner på mål hos os - det giver et langt bedre resultat, og dine lamelgardiner passer perfekt til din bolig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lamelgardiner.


Løse lameller til lamelgardiner

Er der kommet en plet på en af lamellerne, eller trænger du bare til nye lameller til lamelgardinerne i stuen? Ja, det er muligt i dag at købe løse lameller til lamelgardiner. Det kan dog være lige så besværligt at skulle matche løse lameller som at erstatte hele lamelgardinet. Når selve farven, størrelsen og typen er fundet, kan det nemlig være, at de løse lameller stadig ikke passer perfekt, hvis de andre for eksempel er meget slidte eller falmet i farven.


Vask af lamelgardiner

Husk at vaske dine lamelgardiner af og til. I denne proces er det vigtigt at være skånsom! Læs gerne vores blogindlæg om rengøring af lameller. Her kan du læse en guide til vask af lamelgardiner. Men hvis denne opgave ikke er for dig, så husk blot, at vi også kan klare dette for dig.


God fornøjelse med dit køb af lamelgardiner på mål!