Gardinstænger efter mål i Randers
Gardinstænger efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Opsætning af gardinstænger

Skal du have nye gardinstænger? Og vil du gerne have hjælp til montering af dem? Giv os et kald.


Det kan være besværligt med opsætning af gardinstænger. Det kender vi til. Montering af en lang gardinstang, en bøjet gardinstang eller gardinstænger til loftet er altid lidt mere krævende, men heldigvis er vi også eksperter i opsætning af gardinstænger.


Kontakt os for en god pris og et uforpligtende tilbud på gardinstænger. Vi står klar til at hjælpe dig.


Køb gardinstænger efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Gardinstænger er med til at definere hele looket i dit rum med valg af f.eks. klassiske gardiner som solafskærmning. Gardinstængerne er mindst lige så vigtige som selve gardinerne, da de både er dit gardinophæng, men også fordi de giver rummet et bestemt udtryk - alt efter, hvilke gardinstænger du har valgt.


Vi står klar til at hjælpe dig med din specialløsning i hjemmet. Det gælder både rådgivning, opmåling og opsætning. Gardinstænger efter mål er derfor en nødvendighed i mange tilfælde, hvis man vil have speciallavede gardiner til boligen.


Gardinstang i træ

For at opnå en unik stil i boligen er der mange forskellige muligheder for valg af materiale til dine gardinstænger. Og du skal naturligvis vælge det, der tiltaler dig mest og som vil blive en naturlig del af resten af interiøret i rummet. En gardinstang i træ signalerer f.eks. stolte traditioner, kvalitet og håndværksmæssig snilde. Træstænger er flotte og kan kombineres i mange forskellige farver og endeknopper, og du kan derfor finde din helt unikke stil med en gardinstang i træ.


Gardinstænger i messing

Er du mere til nogle alu gardinstænger eller en ny messing gardinstang, er du nok også mere over i et stilrent look med skarpe linjer i boligen. Sorte, hvide eller sølvfarvede gardinstænger passer f.eks. perfekt til den minimalistiske indretning. Funktion og dekoration smelter sammen i et trendbevidst valg af stilrene gardinstænger, der matcher gardinerne.


Sådan hænger du dine gardiner op

Er du i tvivl om, hvordan du skal montere dine nye gardinstænger og hænge gardinerne op? Hvis ja - læs gerne vores blogindlæg: Sådan hænger du dine gardiner op. Her finder du gode råd til, hvorfor du skal hænge gardinerne højt og bredt. Og det gælder naturligvis også dine gardinstænger.


God fornøjelse med købet af dine nye gardinstænger fra Rye Gardiner i Randers!