Foldegardiner efter mål i Randers
Billige foldegardiner efter mål i Randers - hent dit tilbud hos Rye Gardiner i Randers

Montering af foldegardiner

Skal du have klaret en montering af foldegardiner i dit hjem? Vi hjælper dig gerne.


Det kan være en besværlig opgave at montere gardiner alt efter vinduets størrelse, karm og type af foldegardin og beslag.


Er det f.eks. foldegardiner med kædetræk, fordi du har et ønske om, at foldegardinet skal være nemt at trække op og parkere? Og skal dit snoretræk til dine nye foldegardiner placeres i højre eller venstre side.


Monteringen afhænger naturligvis derfor af typen af foldegardin, og derfor kan det være rart, at professionelle overtager monteringen, så du er fuldstændig sikker på, at det bliver gjort korrekt.


Køb dine foldegardiner efter mål hos Rye Gardiner i Randers

Du kan bestille en tid til måltagning på tlf: 86 43 63 22 - vi giver dig et uforpligtende tilbud på foldegardiner! Hvis du er i tvivl om, hvorfor du skal købe foldegardiner efter mål, skal du læse videre her på siden.


Hvorfor skal jeg vælge at købe foldegardiner efter mål?

Kort sagt: Vi syer dine foldegardiner efter mål, så de passer perfekt til dit hjem! Det er efterhånden muligt at købe mange billige foldegardiner i standardmål, men i den sidste ende har mange problemer med at få dem til at passe helt godt. Hos Rye Gardiner er du fri for at lede markedet rundt efter foldegardiner i alle tænkelige størrelser - vi måler op og specialsyer dine nye foldegardiner efter mål. Vi monterer dem desuden, og du skal derfor ikke selv røre en finger for at få nogle flotte gardiner, der passer perfekt til dit hjem.


Foldegardiner er skønne, praktiske og dekorative i boligen

Du kan vælge sorte foldegardiner eller foldegardiner med mørklægning, hvis du har behov for ordentlig solafskærmning. Det kan f.eks. være ideelt i soveværelset eller i stuen, hvis solstrålerne generer tv-skærmen.


Er du på udkig efter at skabe en hyggelig stemning, er foldegardiner også et godt valg, da det er muligt at bruge dem dekorativt i boligen ved at trække dem en smule for, så de pynter, men ikke afskærmer sollyset fuldstændigt. 


Grå foldegardiner eller hvide foldegardiner vil give et mere lyst og moderne udtryk i din bolig. Vi sørger for at sy dine foldegardiner i høj kvalitet og i et design, som både du og vi kan stå inde for. Disse ensfarvede foldegardiner er nemlig en elegant løsning til dit hjem, hvis du ønsker et stilrent eller trendy look. Vil du derimod skrue op for friskheden, mønstrene og farverne er det også en mulighed at skabe en dynamisk stemning ved at vælge mønstrede foldegardiner i et hav af forskellige farvekombinationer, mønstre, beslag, folder og træk. Vi vil også meget gerne rådgive dig for, at vi sammen finder den helt unikke løsning til dig og dine behov.


God fornøjelse med købet af dine nye foldegardiner fra Rye Gardiner i Randers!