Vi Tilbyder
Køb gardiner hos Rye Gardiner: Alt i solafskærmning

Køb gardiner hos Rye Gardiner Randers

Vi har alt i solafskærmning. Se nedenunder, hvad vi blandt andet tilbyder af gardinløsninger:Tilbud og måltagning foregår på stedet og er uforpligtende. Vi er din sikkerhed for høj kvalitet og service.


Kom forbi Rye Gardiner Randers og få dit tilbud på gardiner. Vi har alt i gardiner og anden solafskærmning.


Er det svært at vælge gardiner?

Det er ikke nemt at købe gardiner. Så er det sagt.


Der findes et utal af forskellige gardinløsninger, og det kan være svært at afklare, hvilken type solafskærmning du har behov for i de forskellige rum i hjemmet eller i virksomheden. Skal du have lange gardiner hængende i stuen, eller skal du have nogle smarte plisségardiner? Måske er du i stedet til rullegardiner eller persienner? Eller burde du egentligt vælge lameller?


Der er mange spørgsmål at tage stilling til. Men tab ikke modet - hos Rye Gardiner i Randers hjælper vi dig med dit gardinvalg.


Gardiner i høj kvalitet

Vi kan ikke sige det for mange gange: ”Lad være med at købe de billige gardiner fra supermarkedet”. Det kan ikke betale sig i længden, og kvaliteten er bare ikke god nok.


Vi har over 40 års erfaring i branchen, og vi har vores egen systue, hvorved vi sikrer dig gardiner i høj kvalitet. Vi sørger for den totale gardinløsning med rådgivning, opmåling, syning, montering og rengøring.


Vores gardiner skaber en æstetisk ramme for dit hjem, og på sigt er det faktisk den billigste løsning at få speciallavet dine gardiner. Vi sørger for en korrekt opsætning af gardinerne i hjemmet.


Bestil en tid til en måltagning på tlf: 86 43 63 22 - og vi giver dig et uforpligtende tilbud på gardiner!