Profil

Om os - Rye Gardiner

Vi sætter en stor ære i at finde de rigtige gardinstoffer i den rigtige kvalitet, til den rigtige pris.


Som fagmand stiller vi store krav til brug af veluddannede syersker. Vores monteringsbusser kører alle ugens dage, undtagen lørdage og søndage.


Kontakt os, så laver vi en aftale, som passer ind i jeres kalender. Vi tilbyder stort set alt i gardiner, persienner og markiser.


Vi er din sikkerhed for høj kvalitet og service.


Vil du vide mere klik da her

Hos Rye Gardiner sælger vi kvalitetsgardiner: Alt lige fra lamelgardiner, klassiske gardiner, plisségardiner, persienner, markiser og mange flere typer af solafskærmning. Vi har vores egen systue i gardinbutikken på Østergade 16 i Randers, og vi tilbyder også vask, rens eller rengøring af gardiner.


Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, hvilket gør, at vi er i stand til at varetage selv de største projekter for virksomheder eller institutioner eller finde frem til den bedste gardinløsning til i det private hjem. Uanset, hvilken gardinløsning du, din familie eller din virksomhed skal have - så hjælper vi dig til at finde frem til den bedst tænkelige type af solafskærmning. Både stilmæssigt, stemningsmæssigt og funktionsmæssigt.


Rye Gardiner sætter pris på, at vi har et tæt samarbejde med kunden. Det giver det bedste resultat for begge parter og sikrer, at du er fuldstændig tilfreds med din totale gardinløsning. På sigt bliver det både bedst og billigst for dig, at du får lavet dine gardiner efter mål og efter lige præcis de ønsker og behov, du har. En halvfærdig løsning fra supermarkedet er sjældent holdbart i længden.